Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Verjaardag - felicitaties
Felicitatie Abraham/ Sarah
Gedachten-gedichten.nl | abraham & sarah. overzicht met abraham en sarah gedichtjes voor zij die de leeftijd van 50 jaar hebben bereikt of binnenkort gaan bereiken. gedichtjes voor abraham of sarah..
http://www.gedachten-gedichten.nl/abraham_sarah.htm
Gefeliciteerd
Gefeliciteerd - cadeautips kadotips. de beste tips voor kado's en cadeaus en cadeaus' en kados..
http://www.gefeliciteerd.net
Rejoice
Rejoice - christelijke felicitatiedienst
http://www.rejoice.nl
Gerelateerd
 • 100-jarige viert verjaardag in eigen huis
  SNEEK - Grietje Jantje Keuning-Bosma viert vandaag haar 100ste verjaardag. Dit viert ze niet in een verzorgingstehuis, maar ?gewoon? in haar eigen huis.
 • [PICS] Justin Bieber viert 21ste verjaardag P.I.M.P.-stijl
  Justin Bieber mocht vorige week al 21 verjaardagskaarsjes uitblazen, maar afgelopen weekend ging hij gewoon nog even door met feesten. In de VS ben je vanaf je 21ste welkom in de clubs en mag je legaal alcohol nuttigen. De Biebster neemt het er dan ook flink van, al betwijfelen wij ten zeerste dat hij zich in het verleden iets heeft aangetrokken van deze leeftijdgrens.
 • [PICS] Pitbull viert verjaardag met 300 studenten
  Hiep hiep hoera, Pitbull is 30 jaar! De populaire Cubaanse rapper vierde op 15 januari zijn verjaardag. Dit deed hij samen met zo’n driehonderd studenten van de Slam Academy Charter School in Little Havana. Pitbull kwam samen met burgemeester Tomas Regalado naar de school. De twee hadden een bijzondere boodschap voor de studenten.
 • CH Indoor Tolbert: Femke Beljon viert verjaardag met winst
  CH Indoor Tolbert: Femke Beljon viert verjaardag met winst
 • Steun voor jarige Haagse 'beroepsdemonstrant'
  De Haagse ?beroepsdemonstrant? Frans Rutgrink viert zondag 75e verjaardag. Al negen jaar demonstreert de actievoerder tegen de IsraŽlische bezetting van de Palestijnse gebieden. Een groep activisten heeft daarom besloten om Frans op zijn verjaardag zondag te steunen in zijn solodemonstratie. Op Facebook hebben 138 mensen aangegeven zondag aanwezig te zijn. Luister woensdag om 08.00 uur naar Haagse Ochtendradio op Den Haag FM voor een interview met een van de initiatiefnemers Frank van der Linde. Grote foto: Frans Rutgrink (Facebook)
 • 'Iedereen wil het grootste feestgeven'
  Euromiljardair Marc Coucke viert dit weekend zijn 50ste verjaardag en dat zullen zijn gasten geweten hebben. ?Iedereen wil het grootste feest geven en de ...
 • CDA Huizen vierde verjaardag prinses Beatrix in Voor Anker
  Radio 6FM, Cda huizen vierde verjaardag prinses beatrix in voor anker
 • Chimpansee Mike viert 50e verjaardag
 • Quinze & Milan viert zijn vijftiende verjaardag samen met ..
  Het Belgische designmerk Quinze & Milan blaast dit jaar vijftien kaarsjes uit en dat zal niet onopgemerkt voorbij gaan. Daarom zet Quinze & Milan doorheen het jaar vijftien producten in de sch